Idus APP

Idus Underhållsapp

Idus App är det självklara verktyget ute på anläggningen. Ni har alltid tillgång till all information, gå fram till en maskin, scanna av streck/QR-koden och se vad som tidigare är gjort på maskinen. Scanna igen och skapa en felanmälan/arbetsorder, bifoga en bild på vad som behöver åtgärdas eller direktregistrera ett jobb ni har utfört. Lägg på arbetad tid och vilka reservdelar ni har använt, materialet dras av direkt ifrån förrådssaldot. Enklare kan det inte bli! 

Med tillägget ronderingsverktyg kan ni snabbt och smidigt bocka av rondjobb/stationer med appen. Skulle ni upptäcka en avvikelse ni direkt från stationen skapa en felanmälan eller arbetsorder. Om ni direktåtgärdat ett fel kan ni registrera detta med arbetad tid och förbrukat material. Stationer på rondlistan kan även innehålla värdesinläsning.

Med tillägget värdesinläsning kan ni på rondjobbet eller fritt  lägga till värden såsom drifttider, temperaturer, flöden, etc. Ni kan läsa av signaler manuellt eller med streckkod/QR-kod.

Idus har en separat App bara för förrådshantering. Med appen kan ni med eller utan streckkoder blixtsnabbt hantera jobb som inventering, inleveranser, uttag och returer. Idus App ger dig full kontroll över dina förrådsartiklar.

........................