Idus APP

Idus Underhållsapp

Underhåll

Med Idus App finns underhållssystemet alltid tillgängligt direkt i telefonen eller surfplattan. Med ett par klick kan en felanmälan göras genom att söka upp objektet alternativt scanna in en streck eller QR-kod på maskinen, sedan väljer rätt rubrik och spara. Det tar bara några sekunder. På så sätt får ni alla fel för prioritering och schemaläggning.

Justeringar och enklare direktåtgärder registreras på samma sätt. Scanna i koden, välj vilket jobb i listan som du har utfört och spara. Det går även att lägga till arbetad tid och förbrukat material som kan dras av direkt ifrån lagersaldot.

En annan fördel är att ta emot arbetsorder. Ni kommer alltid ha tillgång till alla instruktioner, allt material som krävs för att utföra arbetet samt de ändamålsmässiga dokument som kan vara kritiska för att utföra arbetet. Ni slipper alltså alla pärmar och papper.

Rondering

Med tillägget ronderingsverktyg kan ni snabbt och smidigt bocka av rondjobb/stationer med appen. Skulle ni upptäcka en avvikelse ni direkt från stationen skapa en felanmälan eller arbetsorder. Om ni direktåtgärdat ett fel kan ni registrera detta med arbetad tid och förbrukat material. Stationer på rondlistan kan även innehålla värdesinläsning.

Värdesinläsning

Med tillägget värdesinläsning kan ni på rondjobbet eller fritt  lägga till värden såsom drifttider, temperaturer, flöden, etc. Ni kan läsa av signaler manuellt eller med streckkod/QR-kod.

Förråd

Idus har en separat App bara för förrådshantering. Med appen kan ni med eller utan streckkoder blixtsnabbt hantera jobb som inventering, inleveranser, uttag och returer. Idus App ger dig full kontroll över dina förrådsartiklar.