Idus Message

Message

Med Idus Message skapas automatiska utskrifter av felanmälan och arbetsorder. Dessa skickas direkt till den/de personer du väljer.

Du väljer också hur felanmälan och arbetsorder ska distribueras.

Då finns det tre alternativ
– Som utskrift till valfri skrivare
– Som mail till valfri mailadress
– Som SMS till valfri mobiltelefon

En annan uppskattad funktion i den nya versionen av Idus underhållssystem är att felanmälan och arbetsorder kan skickas till Outlook-kalendern. Snabbt och enkelt får man då koll på allt som finns att göra enligt kalendern.

Du kan också skapa ett kvitteringsintervall och ange inom vilket tidsintervall ett fel ska vara kvitterat i Idus underhållssystem. Om tidsgränsen överskrids skickas samma felanmälan ut på nytt och detta upprepas ända tills felet kvitteras.

Message är även fördelaktig i inköpsmodulen då den kan ge information om att man ska attestera inköpsanmodan. Som ett förstadie till en inleverans kan Message även ge information om att användaren har ankomstregistrerat material.

Message underlättar kommunikationen mellan beställare och utförare genom att beställaren får feedback när en felanmälan eller arbetsorder registreras, respektive felanmälan kvitteras.