Idus Dataserver

Idus DataServer kan användas för överföringar av data till alla typer av system. Överför till exempel arbetad tid, underhållskostnader och förrådstransaktioner till ditt ekonomisystem, affärssystem eller något annat system. Överföringen kan göras automatiskt med ett bestämt intervall, till exempel dagligen, veckovis eller månadsvis.

Vid dataöverföringen används Idus DataServer som ett start-kit för Idus Underhållssystem. Fördelen med det är att Idus inte behöver börja från noll vid varje överföring, vilket är kostnadseffektivt för kunden. Det är också Idus som använder Idus DataServer och inte kunden.

Efter den första dataöverföringen är Idus DataServer kundens egendom och kan användas vid nästa överföring. Kostnaden blir alltså enbart ett antal konsulttimmar.

Några av de stora fördelarna med att koppla ihop ert underhållssystem med affärssystemet blir att ni slipper all form av dubbelrapportering medan kostnader och statistik överförs schemalagt per automatik. Bestäm vad ni vill ha över så sätter vi upp överföringen.

Stäng meny
7 faktorer som lyfter underhållet Idus

Missa inget!

Prenumerera och få vår e-bok gratis!