Idus Message

Med Idus Message skapas automatiska utskrifter av felanmälan och arbetsorder. Dessa skickas direkt till de personer ni väljer.

Ni väljer också hur felanmälan och arbetsorder ska distribueras.

En annan uppskattad funktion i den nya versionen av Idus underhållssystem är att felanmälan och arbetsorder kan skickas till Outlook-kalendern. Snabbt och enkelt får man då koll på allt som finns att göra enligt kalendern.

Välj hur arbetsordern skall nå er!

Via mejl

Via SMS

To Outlook

Automatisk utskrift

Ni kan också skapa ett kvitteringsintervall och ange inom vilket tidsintervall ett fel ska vara kvitterat i Idus underhållssystem. Om tidsgränsen överskrids skickas samma felanmälan ut på nytt och detta upprepas ända tills felet kvitteras.

Message är även fördelaktig i inköpsmodulen där den kan ge information om att inköpsanmodan behöver attesteras. Som ett förstadie till en inleverans kan Message även ge information om att användaren har ankomstregistrerat material.

Message underlättar kommunikationen mellan beställare och utförare genom att beställaren får feedback när en felanmälan eller arbetsorder registreras, respektive felanmälan kvitteras.

Stäng meny
7 faktorer som lyfter underhållet Idus

Missa inget!

Prenumerera och få vår e-bok gratis!