Sök
Stäng denna sökruta.

Dokumenthantering

På industriella anläggningar finns alltid ett behov av dokumenthantering och att samla och administrera större mängder dokument. Det kan handla om manualer, ritningar, elscheman, reservdelsbeskrivningar och underhållsinstruktioner men även riskanalyser och arbetstillstånd.

Samla alla dokument

Idus innehåller ett komplett dokumenthanteringssystem. Alla typer av dokument kan läggas i dokumentarkivet, oavsett om det är PDF:er, bilder eller CAD-ritningar. Det finns även stöd för versionshantering för att ni alltid skall kunna ha den senaste versionen till hands men även för bakåtkompatibilitet.

Ta fram dokumenten i appen

Dokumenten kan bifogas på arbetsorder, planerat underhåll och eller läggas på maskinens egna kort. På så sätt blir dokumenten alltid tillgängliga i underhållsappen.

Enkel hantering utan krångel

Dokumenten kan sparas i databasen vilket innebär att ni slipper alla vanliga problem med brutna länkar och fel versionsnummer. Ni kan med en enkel högerklick redigera dokumenten och uppdatera versionen. Alla dokument kan taggas vilket innebär att ni enkelt kan söka på de nyckelord ni vet ger en träff och genom dessa hitta rätt dokument direkt.

Dokument i Idus App

Hämta vår implementeringsguide!
En Bonuschecklista ingår också.

När du lämnar din e-post behandlas den enligt Idus integritetspolicy

Genom att använda idus.se accepterar du vår integritetspolicy.