Sök
Stäng denna sökruta.

Konverteringar

Dra nytta av befintlig dokumentation
och importera den till Idus!

Ta med datan

Har ni anläggningsstruktur i ert gamla system som ni vill få med över till Idus Underhållsystem? Inga problem! Vi kan importera anläggningsstruktur, planerat underhåll, underhållshistorik och mycket annat från ert gamla underhållssystem. 

Skriv ned vad ni vill få med till Idus så flyttar vi datan. Vi har erfarenhet av många konverteringar och har en genomarbetad systematik. Konverteringen tar mellan 3-9 dagar beroende på omfattningen av data. Därefter är ni snabbt igång med ett nytt och effektivt Underhållssystem.

Importera från Excel

Det är väldigt vanligt att anläggningsdokumentation, material och underhållsplaner är sammanställda i Excelformat. Idus har färdiga verktyg för att importera era Excellistor. 

Pappersbaserade system

Det behöver inte vara ett problem, det kan ofta vara en stor fördel att ha informationen tillhands. Genom att ha dokumentation tillhands under uppstarten går införandet av data mycket fortare.

Vi vill gärna visa hur vi kan hjälpa er!

Låt oss visa er hur ni kan använda Idus för att göra rätt underhåll i rätt tid och skapa förbättringar för hela underhållsverksamheten.

Hämta vår implementeringsguide!
En Bonuschecklista ingår också.

När du lämnar din e-post behandlas den enligt Idus integritetspolicy

Genom att använda idus.se accepterar du vår integritetspolicy.