Lediga tjänster

Välkommen med din ansökan

Underhållsingenjör - Gävle

Idus AB startades i början av 90-talet. Tillsammans hade grundarna lång erfarenhet av drift, underhåll och utbildning. Idag är Idus i huvudsak inriktat på utveckling och försäljning av programvaran Idus, ett användarvänligt Informations-, Drift- och Underhållssystem. Idus har kontor i Härnösand, Gävle, Norrköping, Göteborg och Staffanstorp.

Om tjänsten

I rollen som applikationskonsult/underhållsingenjör hos Idus AB arbetar du i projekt med att hjälpa våra kunder att implementera Idus underhållssystem i deras verksamhet. Du bidrar med expertkunskap om systemet samt om underhållsprocesser. Du genomför även utbildningar för våra kunder. I arbetet ingår att stötta säljarna i säljprocessen samt att medverka i produktutvecklingen genom att t.ex. delta i kravprocessen och att testa produkten innan leverans. 

Covid-19 har under en tid gjort resor svåra att genomföra men normalt sett medför tjänsten en del resor. Övernattningar kan därför förekomma som en naturlig del i arbetet. Du får möjlighet att diskutera tekniska lösningar inom olika branscher, vilket är mycket stimulerande. Vidare kommer du ha stor möjlighet att utvecklas med frihet under ansvar.

Kvalifikationer

Du får gärna ha ett gediget teknik- och IT-intresse. Vi tror att du har en bakgrund inom industriell IT och har erfarenhet av att ha jobbat med implementering av verksamhetsstödjande system, styrsystem, processövervakningssystem eller liknande. Certifikat som underhållstekniker/-specialist, dvs ”European Expert in Maintenance Management” är starkt meriterande. Dock inget krav.

Engelska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Personlighet

För att trivas i rollen som applikationskonsult/underhållsingenjör hos oss behöver du vara en analytisk, utåtriktad problemlösare med en stark egen drivkraft och initiativförmåga. Det är tidvis högt tempo och det krävs att du är noggrann, strukturerad samt har god förmåga att prioritera.

 Du kommer att ha både interna och externa kontakter vilket kräver att du är duktig på att kommunicera, både muntligt och skriftligt samt att du är lyhörd och service minded.

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Skicka då in din ansökan med tillhörande CV till anders.klinga@idus.se Urval sker löpande.

Ange som referens ”Applikationskonsult/underhållsingenjör”.

Välkommen med din ansökan!

Test- & Supportansvarig med placering i Härnösand eller Staffanstorp

Är du teknikintresserad och redo att forma framtiden i ett expansivt företag? Då kan detta vara något för dig! Idus AB arbetar för att effektivisera våra kunders produktion genom effektivt underhåll. Som ett viktigt verktyg på vägen mot effektiva underhållsprocesser så erbjuder vi våra kunder vårt underhållssystem som kontinuerligt utvecklas på utvecklingsavdelningen i Härnösand. 

Nu söker vi en Test- och Supportansvarig med placering i Härnösand (eller Staffanstorp). Idus AB expanderar bland annat med anledning av vår senaste produktlansering Idus 10. Idus 10 är ett modernt underhållssystem som bygger på standardiserade underhållsprocesser där smartphone och läsplattor är viktiga verktyg för våra användare. Nu förstärks organisationen i Sverige, Norge och Danmark. Kunderna består huvudsakligen av energiverk, VA-anläggningar, tillverknings-, livsmedels- och processindustrin.

Om tjänsten

I rollen som test- och supportansvarig hos Idus AB kommer du att ha en central roll för att utveckla kundupplevelsen av våra produkter. Idus har en egen utvecklingsavdelning som utför affärsdriven utveckling enligt agil utvecklingsmodell.

Du kommer som en del i rollen att ingå i det agila teamet för att genomföra tester och dokumentation. Du kommer som den andra delen av rollen att, tillsammans med andra medarbetare, arbeta med teknisk support mot våra kunder. Det ligger alltså inom ramen för rollen att arbeta med effektiviseringar av supporten. Dels genom förbättrat arbetssätt i supportprocessen men självklart även genom att ständigt arbeta med kvalitetssäkring av våra produkter i nära samarbete med vår utvecklingsavdelning.

Personlighet

Vi förutsätter, eftersom du kommer att arbeta nära våra kunder, att du är positiv, lyhörd och utåtriktad med en social kompetens förutom de rena fackmässiga kunskaperna som är nödvändiga för att kunna hantera tjänsten. Som person är du driven, självgående och arbetar strukturerat. Du har också ett gediget teknikintresse. Du arbetar hela tiden med ett resultatorienterat fokus.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av vVD Fredrik Larsson på Idus AB, telefonnummer 070-6685175
och e-post fredrik.larsson@idus.se

Genom att använda idus.se accepterar du vår integritetspolicy.

Idus 7 faktorer som lyfter underhållet

Missa inget!

Prenumerera och få vår E-bok gratis!

När du lämnar din e-post behandlas den enligt Idus integritetspolicy