Lediga tjänster

Systemutvecklare - Härnösand

Idus söker en systemutvecklare till utvecklingsteamet i Härnösand. 

Idus AB är ett mindre bolag som ständigt växer, denna gång söker vi en systemutvecklare till Idus utvecklingsavdelning. Här kommer du bli en del av ett trevligt och drivet gäng som ser fram emot tillökning av gruppen och att du ska komma på plats. 

Arbetsuppgifter

Din arbetsgrupp är ett kompetent gäng som är mån om varandra och delar med sig av sin kunskap, vilket kommer innebära en otrolig utveckling. Du kommer att bli en viktig del i arbetet framåt och du kommer få introduktion och support för att du på ett så bra sätt som möjligt ska komma in i arbetsuppgifterna. Du har både enskilda uppgifter och gemensamma med andra i ditt team beroende på projektens form.

Din profil

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Systemutveckling
  • Testning
  • Förvalta befintliga produkter
  • Teknisk support

Du har ett stort tekniskt intresse och ett personligt driv. Det är meriterande om du är utbildad inom systemvetenskap eller datateknik. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Idus.

Vi tror därför att du är en person som är självgående och har god samarbetsförmåga, detta för att projekten innefattar både eget arbete samt projekt tillsammans med kollegor. Vidare tror vi att du är en flexibel person eftersom arbetet är mycket varierande.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Härnösand

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: IT & Utvecklingschef – Hans Lundin, hans.lundin@idus.se

Supportansvarig med placering i Härnösand eller Staffanstorp

Är du teknikintresserad och redo att forma framtiden i ett expansivt företag? Då kan detta vara något för dig! Idus AB arbetar för att effektivisera våra kunders produktion genom effektivt underhåll. Som ett viktigt verktyg på vägen mot effektiva underhållsprocesser så erbjuder vi våra kunder vårt underhållssystem som kontinuerligt utvecklas på utvecklingsavdelningen i Härnösand. Nu söker vi en Test- och Supportansvarig med placering i Härnösand (eller Staffanstorp). Idus AB expanderar bland annat med anledning av vår senaste produktlansering Idus 10. Idus 10 är ett modernt underhållssystem som bygger på standardiserade underhållsprocesser där smartphone, webbläsare och läsplattor är viktiga verktyg för våra användare. Nu förstärks organisationen i Sverige, Norge och Danmark. Kunderna består huvudsakligen av energiverk, VA-anläggningar, tillverknings-, livsmedels- och processindustrin.

Om tjänsten

Du kommer som supportansvarig arbeta med teknisk support mot våra kunder. Idus har en egen utvecklingsavdelning som utför affärsdriven utveckling enligt agil utvecklingsmodell. Du kommer som en del i rollen att ingå i det agila teamet för att förbättra produkten ur ett supportperspektiv. Det ligger alltså inom ramen för rollen att arbeta med effektiviseringar av supporten. Dels genom förbättrat arbetssätt i supportprocessen men självklart även genom att ständigt arbeta med kvalitetssäkring av våra produkter i nära samarbete med vår utvecklingsavdelning.

  • Du har arbetat med Support mot IT-System.
  • Du får gärna vara ingenjör.
  • Vidare kommer du ha stor möjlighet att utvecklas med frihet under ansvar.
  • Du får möjlighet att diskutera tekniska lösningar inom olika branscher, vilket är mycket stimulerande.

Personlighet

Vi förutsätter, eftersom du kommer att arbeta nära våra kunder, att du är positiv, lyhörd och utåtriktad med en social kompetens förutom de rena fackmässiga kunskaperna som är nödvändiga för att kunna hantera tjänsten. Som person är du driven, självgående och arbetar strukturerat. Du har också ett gediget teknikintresse.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av vVD Fredrik Larsson på Idus AB, fredrik.larsson@idus.se

Välkommen med din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan

Fyll i formuläret för att lämna din ansökan

Vi är alltid intresserade av att hitta nya medarbetare inom olika expertisområden. Välj gärna spontantansökan och fyll i formuläret.

Hämta vår implementeringsguide!
En Bonuschecklista ingår också.

När du lämnar din e-post behandlas den enligt Idus integritetspolicy

Genom att använda idus.se accepterar du vår integritetspolicy.