Lediga tjänster

Systemutvecklare - Härnösand

Idus söker en systemutvecklare till utvecklingsteamet i Härnösand.

Idus AB är ett mindre bolag som ständigt växer, denna gång söker vi en systemutvecklare till Idus utvecklingsavdelning. Här kommer du bli en del av ett trevligt och drivet gäng som ser fram emot tillökning av gruppen och att du ska komma på plats. 

Arbetsuppgifter

Din arbetsgrupp är ett kompetent gäng som är mån om varandra och delar med sig av sin kunskap, vilket kommer innebära en otrolig utveckling. Du kommer att bli en viktig del i arbetet framåt och du kommer få introduktion och support för att du på ett så bra sätt som möjligt ska komma in i arbetsuppgifterna. Du har både enskilda uppgifter och gemensamma med andra i ditt team beroende på projektens form.

Din profil

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Systemutveckling
  • Testning
  • Utveckla befintliga produkter

Du har ett stort tekniskt intresse och ett personligt driv. Det är meriterande om du är utbildad inom systemvetenskap eller datateknik. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Idus.

Vi tror därför att du är en person som är självgående och har god samarbetsförmåga, detta för att projekten innefattar både eget arbete samt projekt tillsammans med kollegor. Vidare tror vi att du är en flexibel person eftersom arbetet är mycket varierande.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Härnösand

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Fredrik Larsson, fredrik.larsson@idus.se

 

Välkommen med din ansökan

Fyll i formuläret för att lämna din ansökan

Vi är alltid intresserade av att hitta nya medarbetare inom olika expertisområden. Välj gärna spontantansökan och fyll i formuläret.

Hämta vår implementeringsguide!
En Bonuschecklista ingår också.

När du lämnar din e-post behandlas den enligt Idus integritetspolicy

Genom att använda idus.se accepterar du vår integritetspolicy.