Lediga tjänster

Välkommen med din ansökan

Test- & Supportansvarig med placering i Härnösand eller Staffanstorp

Är du teknikintresserad och redo att forma framtiden i ett expansivt företag? Då kan detta vara något för dig! Idus AB arbetar för att effektivisera våra kunders produktion genom effektivt underhåll. Som ett viktigt verktyg på vägen mot effektiva underhållsprocesser så erbjuder vi våra kunder vårt underhållssystem som kontinuerligt utvecklas på utvecklingsavdelningen i Härnösand. 

Nu söker vi en Test- och Supportansvarig med placering i Härnösand (eller Staffanstorp). Idus AB expanderar bland annat med anledning av vår senaste produktlansering Idus 10. Idus 10 är ett modernt underhållssystem som bygger på standardiserade underhållsprocesser där smartphone och läsplattor är viktiga verktyg för våra användare. Nu förstärks organisationen i Sverige, Norge och Danmark. Kunderna består huvudsakligen av energiverk, VA-anläggningar, tillverknings-, livsmedels- och processindustrin.

Om tjänsten

I rollen som test- och supportansvarig hos Idus AB kommer du att ha en central roll för att utveckla kundupplevelsen av våra produkter. Idus har en egen utvecklingsavdelning som utför affärsdriven utveckling enligt agil utvecklingsmodell.

Du kommer som en del i rollen att ingå i det agila teamet för att genomföra tester och dokumentation. Du kommer som den andra delen av rollen att, tillsammans med andra medarbetare, arbeta med teknisk support mot våra kunder. Det ligger alltså inom ramen för rollen att arbeta med effektiviseringar av supporten. Dels genom förbättrat arbetssätt i supportprocessen men självklart även genom att ständigt arbeta med kvalitetssäkring av våra produkter i nära samarbete med vår utvecklingsavdelning.

Personlighet

Vi förutsätter, eftersom du kommer att arbeta nära våra kunder, att du är positiv, lyhörd och utåtriktad med en social kompetens förutom de rena fackmässiga kunskaperna som är nödvändiga för att kunna hantera tjänsten. Som person är du driven, självgående och arbetar strukturerat. Du har också ett gediget teknikintresse. Du arbetar hela tiden med ett resultatorienterat fokus.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av vVD Fredrik Larsson på Idus AB, telefonnummer 070-6685175
och e-post fredrik.larsson@idus.se

Genom att använda idus.se accepterar du vår integritetspolicy.

Idus 7 faktorer som lyfter underhållet

Missa inget!

Prenumerera och få vår E-bok gratis!

När du lämnar din e-post behandlas den enligt Idus integritetspolicy