Sök
Stäng denna sökruta.

Idus Molntjänst

Vad passar oss?
Moln eller server?

När nya IT-system skall införas i en verksamhet brukar en vanlig fråga vara om systemet skall installeras lokalt på egen server eller om systemet skall finnas åtkomlig i molnet via webbläsaren. 

Vad gäller prestanda, tillgänglighet och säkerhet så är skillnaden oerhört marginell och i slutändan är det bara den interna IT-policyn som avgör vad som passar bäst.

 SaaS – Software As A Service är tillgängligt via webbläsaren utan installation och nedladdningar.  

Installera på egen server

Det går alldeles utmärkt att installera Idus på er egen server och det går till och med att köra Idus utan åtkomst till internet. Detta betyder också att Idus Appar går att köra offline och de synkar sedan över all information när ni är anslutna till ert nätverk igen. 

Flytta till molnet när ni vill

Med Idus underhållssystem äger ni er egen databas, oavsett om ni väljer molnlösning eller installation på egen server. Programvaran är kompatibel, vilket innebär att det är lätt att skifta över från den ena lösningen till den andra om era behov ändras i framtiden. Idus IS kan läggas i molnet, antingen på vår molntjänst eller om ni själva har en molntjänst.

Uppdatera vid behov

Ni väljer själva när systemet skall uppgraderas, beroende på hur det passar produktionen eller om ni behöver någon utbildning innan uppgradering eller liknande.

Idus underhållssystem IS kan kopplas till era andra system om ni så önskar. Det kan kopplas både till produktionen, för att få tillståndsbaserat underhåll eller till affärssystemet för överföring av kostnader etc men även till GIS-system. 

SaaS - Bara webbläsare

Idus SaaS innebär att applikationen ligger tillgänglig i molnet och det enda ni behöver för att nå applikationen är en webbläsare. Ni behöver aldrig ladda ner några tilläggsprogram eller insticksmoduler. Appen hittar ni i er appbutik. 

Högsta säkerhet

Er databas finns i världens främsta serverhallar och den flyttas mellan dessa serverhallar som en försäkran mot naturkatastrofer och andra oförutsedda händelser. Informationen är lagrad enligt ISO-certifieringar ISO 27001, SOC 1/1/3 och PCI DSS Level 1-certifiering. Väljer ni Idus som SaaS kan ni inte installera på egen server i framtiden. Databasen är fortfarande er egendom, vi når den bara i supportärenden. 

Alltid uppdaterat

Systemet uppgraderas automatiskt med nya funktioner, rapporter, nyckeltal och mycket annat ni har nytta av. Uppgraderingarna görs automatiskt och ni slipper alltså boka tid, avsätta resurser eller betala något extra, allt ingår som kund med avtal. 

Vi vill gärna visa hur vi
kan hjälpa er!

Låt oss visa er hur ni kan använda Idus för att göra rätt underhåll i rätt tid och skapa förbättringar för hela underhållsverksamheten.

Hämta vår implementeringsguide!
En Bonuschecklista ingår också.

När du lämnar din e-post behandlas den enligt Idus integritetspolicy

Genom att använda idus.se accepterar du vår integritetspolicy.