Sök
Stäng denna sökruta.

Om oss

30 år med underhållssystem

På Idus har vi utvecklat och implementerat underhållssystem i 30 år. Vi har samlat på oss mycket erfarenheter och sett hur olika verksamheter kan uppnå stora förbättringar med relativt små medel och systematiserat underhåll. Vi ser ännu fler och snabbare förbättringar i den närmaste framtiden med hjälp av sensorer, prediktivt underhåll och IoT / Industri 4.0. Låt oss bli er partner på framtidsresan. 

Vår historia

Välfungerande organisationer bygger på idén om kontinuerlig utveckling för att minska svinn och öka effektiviteten. Idus grundare fostrades inom LEAN och hade drivkraften till ständig utveckling för att motverka resursslöseri.

Ingen teknik är så effektiv som den som används. Idus grundare förstod hur ny teknik kan skapa förbättringar när den implementeras rätt, och hade förmågan att tillämpa teknisk kompetens.

Alla goda ting är tre. Att stärka driftsäkerheten, motverka resursslöseri och att tillämpa teknisk kompetens – är grunden för Idus. Och där vi fortfarande levererar värde.

Idus ingår i samma koncern som Novotek AB (börsnoterat på Nasdaq Stockholm) sedan 1998 och genom vårt partnerskap kan vi erbjuda helhetslösningar inom industriell automation, cyber security och IoT/Industri 4.0.


Novotek är även distributör av Idus programvara i övriga Skandinaviska länder, Benelux samt UK & Ireland.

Samhällsengagemang

På Idus stöttar vi ett flertal välgörenhetsorganisationer för att kunna bidra till en positiv samhällsutveckling. Om ni har några frågor om våra samhällsengagemang kan ni kontakta oss.

Följ oss i våra kanaler

Hämta vår implementeringsguide!
En Bonuschecklista ingår också.

När du lämnar din e-post behandlas den enligt Idus integritetspolicy

Genom att använda idus.se accepterar du vår integritetspolicy.