fbpx

Idus Underhållssystem

Planera, följ upp och förbättra underhållet tillsammans i organisationen.

Minska verksamhetens resursslöseri och nå mätbara resultat.

Idus enheter arbetsorder rapporter rondering

Utforska hur Idus gör det enklare att planera, styra och mäta era underhållsåtgärder tillsammans

Planera ditt underhåll

Som underhållsplanerare är det viktigt att på ett enkelt sätt kunna överblicka vilka  arbeten som behöver göras, hur de skall utföras och vilket material som kommer behövas vid tidpunkten. I Idus hittar ni viktig information om maskinparken, alla tillhörande reservdelar och historiken från tidigare arbeten. 

Idus underhållsplanering

Schemalägg jobben

Innan intervallet infaller har ni god tid på er att planera och schemalägga arbetet. Ni kan enkelt överblicka alla kalendrar och beläggning vilket gör det lättare att administrera arbetsorderstocken. Även om ni lägger ut många underhålsarbeten extterna kan ni fördela jobben genom att skicka arbetsorder till andra företag. 

Idus kalender underhållsplanering

Följ upp och förbättra

Som underhållschef är det viktigt att ha tillgång till ett brett utbud av statistik och rapporter. Idus innehåller över 100 rapporter som ger ovärderliga insikter om underhållsverksamheten och anläggningens status. Exempel på rapporter kan tidsuppfyllnader, utförda arbeten, fördelning av underhållstyp och nyckeltal. 

Få enkel koll på förrådet

Idus ger er förutsättningarna att få ut maximalt av ert underhållsförråd. Ni får en snabb överblick över vad som behöver beställas, hur mycket och av vilka leverantörer. Idus ger er stöd genom hela inköpsprocessen från anmodan till attest och inköpsorder. Ni kan dessutom mejla leverantören direkt från systemet.

Idus App skapa aktiviteter

Var du än befinner dig

Skapa aktiviteter

Även när du är ute i fält har kan du skapa en felanmälan eller annan begäran om arbete.

Titta på utrustning

Du har alltid full tillgång till hela anläggningen, dokument och historiska jobb direkt i handen.

Stäng arbetsorder

Stäng jobbet och återrapportera nyttig info ni vill spara som arbetad tid, material, felkoder med mera.

Plocka ut material

Det behöver inte vara svårt att ha bra koll på förrådet och alla reservdelar. Idus skapar saldosäkerhet.

Kom igång snabbt

För att få igång ert underhållssystem direkt genomför vi ett startpaket på fem dagar tillsammans där vi startar igång de viktigaste modulerna för er och anpassar dom efter er verksamhet.

Lagra din data tryggt där du vill ha den

SaaS - Uppe på ett klick

Genom vår äkta molnlösning är ert underhållssystem skapat och igång på ett klick, sedan är det bara att börja lägga upp enheter, planera underhåll och börja organisera. Appen hämtar ni från App Store eller Google Play.

Installera på egen server

Säger er interna IT-policyn nej till molnlösningar? Inga problem! Vi kan installera i er IT-miljö. Vi hjälper såklart till under alla steg och guidar er rätt. Vi hjälper också till med uppdateringar och integrationer.

”Idus är lätt att använda, har en smart uppbyggnad
och man får en snabb och bra översikt. 
Loggboken använder vi vid varje morgonmöte.

Jonas Jacobsson, Härnösands Energi och Miljö AB

Effektivt

Idus är ett enkelt och kraftfullt underhållssystem som passar alla verksamheter med teknisk utrustning och återkommande underhållsarbete. Idus hjälper er att hålla koll på driften och alla arbeten som behöver utföras på era anläggningar.

Användarvänligt

Det är både enkelt för underhållsplanerare att överblicka hela underhållsbehovet och för underhållstekniker att stänga arbetsorder och återrapportera viktig information. Alla vet vad som behöver göras och när det behöver göras. 

Lönsamt

Idus ger er statistiken som behövs för att kunna fatta bra och faktamässiga beslut. Ni kan enkelt gå tillbaka i tiden för att titta på avslutade arbeten, hur felen åtgärdades och annan viktig kunskap. 

Vi vill gärna visa hur vi kan hjälpa er!

Låt oss visa er hur ni kan använda Idus för att göra rätt underhåll i rätt tid och skapa förbättringar för hela underhållsverksamheten.

Stäng meny

Genom att använda idus.se accepterar du vår integritetspolicy.

7 faktorer som lyfter underhållet Idus

Missa inget!

Prenumerera och få vår e-bok gratis!

När du lämnar din e-post behandlas den enligt Idus integritetspolicy