Applikationskonsult

Staffanstorp

Ansök till tjänsten nu

Genom att skicka in din ansökan godkänner du Idus integritetspolicy

Applikationskonsult - Staffanstorp

Idus AB söker Applikationskonsult med placering i Staffanstorp

Idus AB startades av några konsulter i början av 90-talet. Tillsammans hade de lång erfarenhet av drift, underhåll och utbildning. Idag är Idus i huvudsak inriktat på utveckling och försäljning av programvaran Idus, ett användarvänligt Informations-, Dokumentations- och Underhållssystem. Idus har kontor i Härnösand, Gävle, Norrköping, Göteborg och Staffanstorp.

Om tjänsten

I rollen som applikationskonsult hos Idus AB arbetar du i projekt tillsammans med våra kunder för att implementera Idus underhållssystem i deras verksamhet. Du bidrar med expertkunskap om systemet och du leder kunder i arbetet med att införa standardiserade underhållsprocesser. Att stötta säljarna i säljprocessen mot nya kunder är en naturlig del i tjänsten.

Våra moderna underhållssystemlösningar har även stöd för AI-baserad tillståndsmontorering som bygger på marknadsledande molnbaserad mjukvara och trådlösa sensorer.

Idus AB är ett företag i ständig förändring där du har stora möjligheter att påverka. Det gäller inte bara de tekniska erbjudanden utan också hur våra affärsmodeller ser ut.

Vi är övertygade om att vår verksamhet inom området kommer att växa, vilket betyder att det finns goda möjligheter att efterhand få ett större ansvar inom organisationen

Tjänsten medför resor och övernattningar kan förekomma som en naturlig del i arbetet. Dagens digitala verktyg ska dock självfallet användas i den mån det går för att minska resandet och skapa en bra balans mellan arbete från kontoret eller hemmet.

Du får möjlighet att diskutera tekniska lösningar inom olika branscher, vilket är mycket stimulerande. Vidare kommer du ha stor möjlighet att utvecklas med frihet under ansvar.

Kvalifikationer

Affärsdriven, Drivande, Självgående, Konsultmässig, Innovativ, Starkt industriintresse

Du har stor förmåga att arbeta affärsdrivet. Det betyder exempelvis att du har förmågan att anpassa dina försäljningsargument, presentationer och demonstrationer för specifika kunder och marknader. Idus arbetar i flera sammanhang med partners, vilket betyder att det kommer att finnas möjligheter för dig att utveckla partnersamarbetet både nationellt och internationellt.

Du får gärna ha en ingenjörsutbildning och, för att du ska trivas med tjänsten, måste du ha ett gediget teknik- och IT-intresse. Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet från industrin och att du därigenom, på ett trovärdigt och professionellt sätt, kan sätta dig in i våra kunders utmaningar när det gäller att, med våra lösningar, skapa effektiva och hållbara underhållsprocesser. Du är också framåtsträvande på det viset att du har ett starkt intresse för att driva Idus verksamhet inom området till nästa nivå.

Kunskap/erfarenhet av som underhållstekniker/-specialist, dvs ”European Expert in Maintenance Management” är starkt meriterande.

Engelska i tal och skrift samt b-körkort är ett krav.

Personlighet

För att trivas i rollen som Applikationskonsult hos oss behöver du vara en analytisk, utåtriktad problemlösare med en stark egen drivkraft och initiativförmåga. Det är tidvis högt tempo och det krävs att du är noggrann, strukturerad samt har god förmåga att prioritera. Du kommer du att ha både interna och externa kontakter vilket kräver att du är duktig på att kommunicera, både muntligt och skriftligt samt att du är lyhörd och serviceminded.

Låter tjänsten intressant? Skicka då snarast, dock senast 2023-04-30, in din ansökan. 

Hämta vår implementeringsguide!
En Bonuschecklista ingår också.

När du lämnar din e-post behandlas den enligt Idus integritetspolicy

Genom att använda idus.se accepterar du vår integritetspolicy.