Systemutvecklare

Härnösand

Systemutvecklare - Härnösand

Vi söker fler systemutvecklare till vårt utvecklingsteam.

Idus är ett litet bolag i tillväxt, nu söker vi fler systemutvecklare till vår utvecklingsavdelning. Här kommer du bli en del av ett trevligt och drivet gäng som ser fram emot tillökning i gruppen och att du ska komma på plats. 

Arbetsuppgifter

Din arbetsgrupp är ett kompetent gäng som är måna om varandra och delar med sig av sin kunskap, vilket kommer innebära en god utveckling för dig. Du kommer att bli en viktig del i arbetet framåt och du kommer få introduktion och support för att du på ett så bra sätt som möjligt ska komma in i arbetsuppgifterna. Du har både enskilda uppgifter och gemensamma uppgifter med andra i ditt team beroende på projektens form.

Du kommer arbeta agilt och få se dina utvecklingsinsatser bli färdiga produkter i kundmiljöer med korta ledtider.

Din profil

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Systemutveckling
  • Testning
  • Utveckla befintliga produkter

Du har ett stort teknikintresse och ett personligt driv. Det är meriterande om du är utbildad inom systemvetenskap eller datateknik. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Idus.

Vi tror därför att du är en person som är självgående och har god samarbetsförmåga, detta för att projekten innefattar både eget arbete samt projekt tillsammans med kollegor. Vidare tror vi att du är en flexibel person eftersom arbetet är mycket varierande.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Stad: Härnösand

Urval: Sker löpande

Kontakt: Hans Lundin, hans.lundin@idus.se

Ansök till tjänsten nu

Genom att skicka in din ansökan godkänner du Idus integritetspolicy

Genom att använda idus.se accepterar du vår integritetspolicy.