Idus har flera samarbetspartners. Nedan hittar ni våra svenska samarbetspartners.

 novotek-logo

Idus har en stor samarbetspartner i Novotek, ett företag med säte i Malmö samt dotterbolag i de skandinaviska länderna och Nederländerna. Samarbetet ger båda företagen tillgång till ett brett utbud av programvaror, gemensamma utvecklingsresurser och tillgång till en större gemensam försäljningsorganisation. Novotek är återförsäljare av industriell IT.

Axxos Payoff Retinaupplösning

Idus samarbetar med AXXOS Industrisystem som är Skandinaviens ledande leverantör av produktionsuppföljningssystem med över 300 kunder i 20 länder. AXXOS OEE mäter viktiga nyckeltal som OEE-värde (TAK-värde), ställtider och cykeltider. Genom samarbetet erbjuder vi våra gemensamma kunder integration mellan Idus och AXXOS OEE.

En av Idus äldsta samarbetspartners är teknikkonsultbolaget Dekon Engineering.  Dekon arbetar främst inom kraft- och processindustrin där de greppar flera aspekter inom underhåll. Allt från IT och underhållssystem till projektering, utbildning och bemanning. Dekon utvärderar, rekommenderar och implementerar produktions- och anläggningsnära stödsystem från marknadens ledande aktörer.

  

Idus samarbetar även med Cactus Utilities med fokus på VA-sektorn. Cactus Utilities har installerat driftdatorsystem inom VA-sektorn i 40 års tid. Systemen producerar varje dag vatten till mer än fem miljoner svenskar. Genom att integrera Idus underhållssystem med Cactus driftsystem skapas en homogen lösning för att styra, övervaka och effektivt underhålla VA-installationer.

 

 

Idus har ett väletablerat samarbete med Amberloop, ett konsultföretag med stor passion för personalsäkerhet, miljömedvetenhet och kostnadseffektivitet. Praktiskt arbetar Amberloop bland annat med teknisk dokumentation, processoptimering och objektmärkning. Amberloop ger ditt Idus underhållssytem en rivstart med bildnavigering, objektmärkning och dokumentation.

logo-sgroup-solutions-pos

Idus AB har ett samarbete med S-GROUP Solutions, ett produktbolag som utvecklar GEOSECMA for ArcGIS. Företaget är marknadsledande i Sverige med GIS-baserade verksamhetssystem för kommunal verksamhet med inriktning på kart och planförsörjning samt kommunalteknik. För våra kunder innebär möjligheten att integrera systemen en minskning av antalet isolerade system vilket därmed ger säkrare system, effektivare totallösning och bättre översikt.

Stäng meny