Samarbetspartners

Idus har flera samarbetspartners. Nedan hittar ni våra samarbetspartners i Sverige.

Idus har en stor samarbetspartner i Novotek, ett företag med säte i Malmö samt dotterbolag i Skandinavien, Nederländerna samt Storbritannien och Irland. Samarbetet ger båda företagen tillgång till ett brett utbud av programvaror, gemensamma utvecklingsresurser och tillgång till en större gemensam försäljningsorganisation. Novotek är återförsäljare av industriell IT.

Idus samarbetar även med Cactus Utilities med fokus på VA-sektorn. Cactus Utilities har installerat driftdatorsystem inom VA-sektorn i 40 års tid. Systemen producerar varje dag vatten till mer än fem miljoner svenskar. Genom att integrera Idus underhållssystem med Cactus driftsystem skapas en homogen lösning för att styra, övervaka och effektivt underhålla VA-installationer.

Idus AB har ett samarbete med S-GROUP Solutions, ett produktbolag som utvecklar GEOSECMA for ArcGIS. Företaget är marknadsledande i Sverige med GIS-baserade verksamhetssystem för kommunal verksamhet med inriktning på kart och planförsörjning samt kommunalteknik. För våra kunder innebär möjligheten att integrera systemen en minskning av antalet isolerade system vilket därmed ger säkrare system, effektivare totallösning och bättre översikt.

Idus samarbetar med Good Solutions som utvecklar och levererar RS Production. RS Production är en ledande lösning för kostnadskontroll och effektivisering av produktion. RS Production låter produktionsorganisation ta bättre beslut snabbare och förser team med realtidsfakta och analyser av läge mot plan, OEE, planerade och oplanerade förluster, cykeltider mm. Med kopplingen mellan Idus och RS Production uppdateras anläggningsobjekten automatiskt med bl a drift- och cykeldata.

Hämta vår implementeringsguide!
En Bonuschecklista ingår också.

När du lämnar din e-post behandlas den enligt Idus integritetspolicy

Genom att använda idus.se accepterar du vår integritetspolicy.