Sök
Stäng denna sökruta.

Försvarets Materialverk

Idus optimerar underhållet

Våra fem korvetter är försvarets modernaste fartyg. De rymmer inte bara gasturbiner och dieselmotorer, utan också avancerade vapensystem, radarsystem och annat. Mycket att hålla reda på, men med Idus kan vi optimera underhållet.

Koll på tid och kostnader

Det första som hände när vi installerade Idus var att verkligheten kom ikapp oss. Plötsligt blev det uppenbart hur orimligt många åtgärder vi egentligen skulle göra. I princip skulle vi aldrig ha tid att lämna kajen. Nu kan vi planera underhållet på ett helt annat sätt, både när det gäller tid och kostnader.

Bra koll på normal tidsåtgång


Vid varje åtgärd rapporteras både tidsåtgång och verktyg. På så sätt vet vi inför framtiden hur mycket tid varje åtgärd faktiskt tar och kan vara mycket effektivare när vi ligger vid kaj, så att vi får mer tid till sjöss.

Loggbok

Vi är också mycket nöjda med möjligheten att förändra och bygga in nya funktioner allt eftersom. Till exempel ville vi ha en loggbok och det tog Idus fram på bara ett halvår. De ställer verkligen upp och fixar det vi behöver väldigt snabbt. Det stödet är ovärderligt.

Jan E Johansson, FMV

www.fmv.se

Hämta vår implementeringsguide!
En Bonuschecklista ingår också.

När du lämnar din e-post behandlas den enligt Idus integritetspolicy

Genom att använda idus.se accepterar du vår integritetspolicy.