fbpx

Försvarets Materialverk

Idus underhåller
försvarets modernaste fartyg 

”Våra fem korvetter är försvarets modernaste fartyg. De rymmer inte bara gasturbiner och dieselmotorer, utan också avancerade vapensystem, radarsystem och annat. Mycket att hålla reda på, men med Idus kan vi optimera underhållet.


Det första som hände när vi installerade Idus var att verkligheten kom ikapp oss. Plötsligt blev det uppenbart hur orimligt många åtgärder vi egentligen skulle göra. I princip skulle vi aldrig ha tid att lämna kajen. Nu kan vi planera underhållet på ett helt annat sätt, både när det gäller tid och kostnader.
Vid varje åtgärd rapporteras både tidsåtgång och verktyg. På så sätt vet vi inför framtiden hur mycket tid varje åtgärd faktiskt tar och kan vara mycket effektivare när vi ligger vid kaj, så att vi får mer tid till sjöss.


Vi är också mycket nöjda med möjligheten att förändra och bygga in nya funktioner allt eftersom. Till exempel ville vi ha en loggbok och det tog Idus fram på bara ett halvår. De ställer verkligen upp och fixar det vi behöver väldigt snabbt. Det stödet är ovärderligt.”

Jan E Johansson, Försvarets Materialverk, FMV
www.fmv.se

Stäng meny
7 faktorer som lyfter underhållet Idus

Missa inget!

Prenumerera och få vår e-bok gratis!