Idus APP

Idus Underhållsapp

Underhåll

Med Idus App har ni alltid full tillgång till underhållet direkt i telefonen eller surfplattan. Det tar bara ett par klick att göra en felanmälan. För att göra hanteringen så användarvänlig som möjlig rekommenderar vi att märka objekten med QR-koder eller streckkoder. Användaren scannar bara in koden och hamnar på rätt objekt, väljer en rubrik exempelvis läckage och sparar. Därigenom kan arbetsledningen få in förekommande fel för prioritering och schemaläggning.

Justeringar och enklare direktåtgärder kan registreras på samma sätt. Scanna in koden, välj en utförd jobbtyp i listan exempelvis rembyte och spara. Det går även att lägga till arbetad tid och förbrukat material som dras ifrån på lagersaldot.

En särskild fördel är att ha med sig arbetsordern på telefonen eller plattan. Ni har alltid tillgång till alla instruktioner, ändamålsmässiga dokument och vilket material som behövs för att utföra arbetet samt på vilken hylla materialet ligger. När arbetet väl är utfört kan användaren få några följdfrågor som skapar en viktig grund för statistik och uppföljning.  

Rondering

Med tillägget ronderingsverktyg kan ni snabbt och smidigt bocka av rondjobb/stationer med appen. Skulle ni upptäcka en avvikelse ni direkt från stationen skapa en felanmälan eller arbetsorder. Om ni direktåtgärdat ett fel kan ni registrera detta med arbetad tid och förbrukat material. Stationer på rondlistan kan även innehålla värdesinläsning.

Värdesinläsning

Med tillägget värdesinläsning kan ni på rondjobbet eller fritt  lägga till värden såsom drifttider, temperaturer, flöden, etc. Ni kan läsa av signaler manuellt eller med streckkod/QR-kod.

Förrådshantering

Idus har en separat App bara för förrådshantering. Med appen kan ni med eller utan streckkoder blixtsnabbt hantera jobb som inventering, inleveranser, uttag och returer. Idus App ger dig full kontroll över dina förrådsartiklar.

Stäng meny
7 faktorer som lyfter underhållet Idus

Missa inget!

Prenumerera och få vår e-bok gratis!