fbpx

Startpaket

Vi hjälper er igång

Idus startpaket hjälper er att snabbt börja arbeta i underhållssystemet. Vi ser även till så att ni hittar rätt rutiner och att systemet anpassas just efter er verksamhet.

För en snabb och smidig implementeringen av systemet har vi erfaren personal på plats hos er som fungerar som projektledare och inspiratör. Vi har erfarenhet av många hundra implementeringar och kan därför med vår rutin ge många konkreta tips och råd på effektivt underhållsarbete.

Personlig resurs

Under driftsättningsveckan har Idus en personlig resurs på plats hos er med erfarenhet från många implementeringar. Applikationskonsulten är ansvarig för att ni skall få ut så mycket som möjligt av systemet. Idus agerar inspiratör och projektledare samt driver implementeringen framåt.

Projektledning

Vi skräddarsyr paketet efter just era behov vad det gäller tid och omfattning.
Tillsammans sätter vi ett tydligt start och mål på när projektet skall vara genomfört utifrån de önskemål och visioner ni har på hur er verksamhet skall utvecklas och optimeras. Målen stäms av kontinuerligt tills dess att de uppfyllts och förnyats.

Stöd för införande av data

Med hjälp av er befintliga dokumentation oavsett om den finns i hjärnbanken, i pärmar eller i en excelformat lägger vi en tydlig grund för hur anläggingsstrukturen skall dokumenteras, hur reservdelar skall märkas samt hur planeringar utformas etc. En stor del av anläggningsstrukturen skall vara införd i systemet vid projektets slut.

Utbildning av systemansvariga

Idus utbildar och stödjer systemansvariga så att de kan fortsätta driva underhållsverksamheten framåt med hjälp av underhållssystemet. Efter avslutad driftsättning skall systemägarna ha den kunskap som krävs för att administrera och optimera systemet på egen hand med fortlöpande avstämningar.

Vi hjälper er igång!

Låt oss visa er hur ni kan använda Idus för att göra rätt underhåll i rätt tid och skapa förbättringar för hela underhållsverksamheten.

Genom att använda idus.se accepterar du vår integritetspolicy.

Idus 7 faktorer som lyfter underhållet

Missa inget!

Prenumerera och få vår e-bok gratis!

När du lämnar din e-post behandlas den enligt Idus integritetspolicy