Idus Online

Starta upp och få värde av underhållssystemet snabbare!

Äkta molnlösning

Det tar verkligen bara ett klick och sedan är ert underhållssystem igång. Molnlösningen gör systemet åtkomligt, säkert och passar alla oavsett budget.

Öppna webbläsaren och kör!

Det enda ni behöver för att använda underhållssystemet är en webbläsare. Idus Online kräver inga som helst installationer eller nedladdningar.

Alltid uppdaterat

Vi släpper kontinuerligt nya uppdateringar och förbättringar. Dessa uppdateringar kräver heller inga installationer. Systemet uppdaterar sig själv.

Planera ditt underhåll

Som underhållsplanerare är det viktigt att på ett enkelt sätt kunna sammanställa vilken typ av arbete som skall göras, hur teknikerna skall utföra uppgifter och med vilket material. Idus Online hanterar färdiga formulär som förenklar processen och ger samtidigt underhållsplanaren all välbehövlig information om maskinparken, verktyg, underhållsinstruktioner och mycket mer. Underhållsintervaller kan triggas både på kalendertid och även genom drifttidsbaserade intervaller genom att hämta signaler från maskinerna, alltså tillståndsbaserat underhåll.

Planera ditt underhåll

Schemalägg jobben

Innan intervallet infaller har ni god tid på er att schemalägga arbetet. Planeraren kan se utförarnas kalendrar och beläggning för respektive tekniker vilket gör det lättare att planera jobbet och minimerar risk för dubbelbokning. Även ni som beställer mycket externa underhållstjänster kan enkelt administrera jobben med hjälp av Idus.

Följ upp och förbättra

Som underhållsplanerare är det också viktigt att tillgå ett brett utbud av statistik och rapporter. Idus Online innehåller över 100 rapporter som ger ovärderliga insikter om underhållsverksamheten och anläggningens status.
Exempel på sådana rapporter kan vara medeltid till fel, medeltid till åtgärd, grundorsaksanalyser och mycket annat.

Följ upp och förbättra

Enkel koll på förrådet

Idus ger dig förutsättningarna för att få ut maximalt av ert underhållsförråd. Ni får en snabb överblick över vad som behöver beställas, hur mycket och av vilka leverantörer. Idus har inte bara stöd för hela inköpsprocessen från anmodan till attest, inköpsorder kan dessutom gå iväg direkt till leverantören. Ni slipper alltså dubbelarbetet.

Enkel koll på förrådet

Var du än befinner dig

Vid större industrier kan avstånden vara långa mellan olika anläggningsdelar och det egna skrivbordet. Det är både mänskligt och lätt att glömma saker på vägen. Med underhållsappen blir du aldrig begränsad av avstånd och inte heller av funktioner. Även när du är på språng har du full tillgång till anläggningen, alltifrån en begäran om avhjälpande underhåll till att läsa dokument och uttag av material kan skötas smidigt i underhållsappen.

Testa Idus Online gratis!

Stäng meny